Filter
Tip!
Beginnen met golf - Stappenplan
Beginnen met golf maakt je wegwijs in de grondbeginselen van golf en geeft je oefeningen om je speelvaardigheden onder de knie te krijgen. Iedere oefening bestaat uit een tekstgedeelte en een instructiefilmpje dat getoond wordt als je de QR-code scant met de camera op je telefoon. Zo zie je goed hoe een oefening uitgevoerd wordt, maar je kunt de oefeningen ook samen met je golfprofessional doen.Alle oefeningen zijn gebaseerd op het Stappenplan van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie; een methodiek opgezet om jezelf te ontwikkelen in het golfspel. De stappen zijn gebaseerd op en gekoppeld aan (de handicap van) de golfer. Beginnen met golf is voor golfers tot handicap 36 of voor iedereen die zijn basis wil versterken.
€ 12,95*
Tip!
Beter golfen - Stappenplan
Beter golfen helpt je bij het verbeteren van je golfprestaties. Het boek start met een theoretisch deel om je verder wegwijs te maken in golf, gevolgd door oefeningen om je techniek te verbeteren. Iedere oefening bestaat uit een tekstgedeelte en een instructiefilmpje dat getoond wordt als je de QR-code scant met de camera op je telefoon. Zo zie je goed hoe een oefening uitgevoerd wordt, maar je kunt de oefeningen ook samen met je golfprofessional doen.Alle oefeningen zijn gebaseerd op het Stappenplan van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie; een methodiek opgezet om jezelf te ontwikkelen in het golfspel. De stappen zijn gebaseerd op en gekoppeld aan (de handicap van) de golfer. Beter golfen is voor golfers met een handicap tussen de 36 en de 15 of voor iedereen die beter wil leren golfen.
€ 14,95*
Display 10 ex. Golfregels Kort Uitgelegd 2019
2019 gelden wereldwijd nieuwe golfregels. Het is de meest ingrijpende herziening van de regels sinds meer dan 30 jaar. Golfregels kort uitgelegd  biedt u een duidelijk overzicht van alle wijzigingen, zodat u kunt profiteren van alle vereenvoudigingen en nieuwe ontwijkprocedures. De handige, waterafstotende regelgids is met meer dan 1,5 miljoen exemplaren het meest verkochte golfboek ter wereld, is vele malen bekroond en wordt aanbevolen door golffederaties. Het beantwoordt vrijwel elke regelkwestie in luttele seconden. Omdat elke regel wordt geïllustreerd, kan de speler in één oogopslag zien wat de juiste manier is om verder te gaan. De regels worden uitgelegd in gemakkelijk te begrijpen taal op basis van specifieke golfsituaties. Bovendien is de gids met behulp van indextabs onderverdeeld in secties die overeenkomen met een echte ronde golf: 'Tee', 'Fairway & rough', 'Bunker', 'Hindernis', etc. Om kort te gaan: deze gids is onmisbaar in elke golftas.
€ 169,50*
Golfregels - Spelerseditie 2019 (NL)
Dit boek bevat de golfregels die wereldwijd vanaf 1 januari 2019 van kracht zijn. Dit is de verkorte spelerseditie voor recreatiegolfers. Voor de volledige editie van de regels is alleen een Engelse versie beschikbaar. Deze is bedoeld voor wedstrijd- en competitiespelers en voor regelcommisarissen.
€ 5,95*
Golfregels 2019
Dit is het complete regelboek voor wedstrijdspelers en regelcommissarissen, maar ook voor alle golfspelers die antwoord willen op de veelheid van vragen die op je afkomen in een golfcompetitie. Het boek heeft een A5 formaat. Deze uitgave is er ook in het Engels.
€ 14,95*
Golfregels Kort Uitgelegd 2019
Golfregels kort uitgelegd  biedt u een duidelijk overzicht van alle wijzigingen, zodat u kunt profiteren van alle vereenvoudigingen en nieuwe ontwijkprocedures. De handige, waterafstotende regelgids is met meer dan 1,5 miljoen exemplaren het meest verkochte golfboek ter wereld, is vele malen bekroond en wordt aanbevolen door golffederaties. Het beantwoordt vrijwel elke regelkwestie in luttele seconden. Omdat elke regel wordt geïllustreerd, kan de speler in één oogopslag zien wat de juiste manier is om verder te gaan. De regels worden uitgelegd in gemakkelijk te begrijpen taal op basis van specifieke golfsituaties. Bovendien is de gids met behulp van indextabs onderverdeeld in secties die overeenkomen met een echte ronde golf: 'Tee', 'Fairway & rough', 'Bunker', 'Hindernis', etc. Om kort te gaan: deze gids is onmisbaar in elke golftas.
€ 16,95*
Golfregels voor startende golfers (NGF)
Iedere golfer moet een zekere kennis van spelregels en etiquette hebben om het spel met plezier en op een eerlijke manier te kunnen spelen. Hoe zou u anders kunnen weten hoe u verder moet spelen bij een verloren bal, als uw bal in het water is beland of als uw bal onspeelbaar in de struiken ligt? De kennis van de golfregels wordt getest door middel van het golfregelexamen. Dit boek is gemaakt als hulpmiddel bij de voorbereiding op dit examen. In dit boek met 9 regellessen worden de golfregels en de gedragsregels op een aanschouwelijke manier uitgelegd.Het boek bevat de belangrijkste regels uit de Golfregels Editie 2019. De golfregels worden periodiek opnieuw vastgesteld door de Royal and Ancient (de R&A) in Schotland.
€ 14,95*
Oefenvragen voor het golfregelexamen
In het boek ‘Oefenvragen voor het Golfregelexamen’ staan alle examenvragen en oefenvragen ondersteund met illustraties die voor meer begrip en herkenning zorgen. Bij de vragen staan verwijzingen bij de antwoorden naar het desbetreffende onderwerp in het theorieboek ‘Golfregels voor startende golfers’. Hiermee sluiten het theorieboek en het oefenvragenboek volledig op elkaar aan.Na het doornemen van alle vragen kunnen online oefenexamens worden gemaakt.
€ 17,95*
Official Guide to the Rules of Golf (vh Decisions Book)
Nieuwe editie verschijnt eind november 2022.  Following seven years of consultations, on 1st January 2019 the governing bodies of the Rules of golf will implement the most comprehensive Rules changes seen in the game for 37 years. In a bid to make the Rules more accessible and straightforward The R&A and USGA have reworded every Rule and made alterations that will affect the way every golfer in the world plays the game - some 60 million people. The Rules will be reduced from 34 to 24 and some of the changes will create ripples throughout the world of sport. They include: Reduction of 'ball moved' penalties. Relaxed putting green rules. Relaxed bunker rules. A bigger reliance on a player's 'reasonable judgment'. Reduced search times. The abandonment of the 'furthest from the hole plays first' etiquette in favour of 'ready golf'. Relaxed procedure for dropping the ball. The book will also include modified rules for players with disabilities and guidelines for committees. This is the Rules book that every serious golfer will need.
€ 24,95*
Rules of Golf 2019
Dit is het complete regelboekje voor wedstrijdspelers en regelcommissarissen. Dit boek is inmiddels ook in het Nederlands verschenen. (Voor spelers is een verkorte spelerseditie beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.) The full Rules of Golf is intended for those who administer the game, and who need to answer the large variety of questions that can arise in relation to golf competitions. It is an A5 sized book.
€ 14,95*
Rules of Golf 2019 (Players edition)
Het nieuwe 'kleine regelboekje' voor de golfer in de Engelse versie.  This is aimed at the golfer. It contains the Rules situations that occur most commonly on the course and is an abridged version of the full Rules. Although its text is edited, it gives the same answer as the full Rules of Golf and so it is a functioning Rule book. It is an A6 sized book.
€ 5,95*
Wereld Handicap Systeem 2021
Het handicapsysteem maakt golf uniek. Spelers van verschillende niveaus kunnen dankzij hun handicap op gelijke voet met en tegen elkaar spelen. Er zijn veel golfers die plezier beleven aan het verbeteren van hun handicap en daarom is het belangrijk dat er een handicapsysteem is dat iedereen begrijpt en dat voor alle golfers toegankelijk is. In 2021 gaan we in Nederland over op het Wereld Handicap Systeem. Dit nieuwe handicapsysteem zorgt ervoor dat de handicap van alle golfers - waar ook ter wereld - op dezelfde manier wordt berekend. We spelen al met dezelfde regels en dus is het logisch dat er ook één wereldwijd handicapsysteem komt! In deze handige leporello lees je alles wat je daarover als golfer moet weten.
€ 3,95*