Filter
Tip!
Beginnen met golf - Stappenplan
Beginnen met golf maakt je wegwijs in de grondbeginselen van golf en geeft je oefeningen om je speelvaardigheden onder de knie te krijgen. Iedere oefening bestaat uit een tekstgedeelte en een instructiefilmpje dat getoond wordt als je de QR-code scant met de camera op je telefoon. Zo zie je goed hoe een oefening uitgevoerd wordt, maar je kunt de oefeningen ook samen met je golfprofessional doen.Alle oefeningen zijn gebaseerd op het Stappenplan van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie; een methodiek opgezet om jezelf te ontwikkelen in het golfspel. De stappen zijn gebaseerd op en gekoppeld aan (de handicap van) de golfer. Beginnen met golf is voor golfers tot handicap 36 of voor iedereen die zijn basis wil versterken.
€ 12,95*
Tip!
Beter golfen - Stappenplan
Beter golfen helpt je bij het verbeteren van je golfprestaties. Het boek start met een theoretisch deel om je verder wegwijs te maken in golf, gevolgd door oefeningen om je techniek te verbeteren. Iedere oefening bestaat uit een tekstgedeelte en een instructiefilmpje dat getoond wordt als je de QR-code scant met de camera op je telefoon. Zo zie je goed hoe een oefening uitgevoerd wordt, maar je kunt de oefeningen ook samen met je golfprofessional doen.Alle oefeningen zijn gebaseerd op het Stappenplan van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie; een methodiek opgezet om jezelf te ontwikkelen in het golfspel. De stappen zijn gebaseerd op en gekoppeld aan (de handicap van) de golfer. Beter golfen is voor golfers met een handicap tussen de 36 en de 15 of voor iedereen die beter wil leren golfen.
€ 14,95*
Tip!
Display 10 ex. Golfregels Kort Uitgelegd 2023
Display Golfregels kort uitgelegd 2023 - Een praktische gids voor gebruik in de baan (set van 10 stuks)Vanaf 2023 gelden wereldwijd nieuwe golfregels. 'Golfregels kort uitgelegd' biedt u een duidelijk overzicht van alle wijzigingen, zodat u kunt profiteren van alle vereenvoudigingen. Deze handige, waterafstotende regelgids beantwoordt vrijwel elke regelkwestie in luttele seconden. Omdat elke regel wordt geïllustreerd, kan de speler in één oogopslag zien wat de juiste manier is om verder te gaan. De regels worden uitgelegd in gemakkelijk te begrijpen taal op basis van specifieke golfsituaties. Bovendien is de gids met behulp van indextabs onderverdeeld in secties die overeenkomen met een echte ronde golf: Tee - Fairway & rough – Bunker – Hindernis - Green. Om kort te gaan: deze gids is onmisbaar in elke golftas.
€ 199,00*
Tip!
Golfregels 2023
Golf is een spel dat wereldwijd gespeeld wordt. De R&A en de USGA hebben samen een set regels vastgesteld die voor alle spelers op de wereld van toepassing is. In Golfregels 2023 vind je alle nieuwe golfregels die ingaan op 1 januari 2023 en antwoord geven op een veelheid van vragen die op je afkomen als je bijvoorbeeld meespeelt in de golfcompetitie. Een must voor wedstrijdspelers en commissarissen van regelcommissies. Het boek heeft een handig formaat (A5 formaat) en bevat ook de nieuwe regel 25: Aanpassingen voor spelers met een beperkingen. Deze titel is er ook in het Engels
€ 17,95*
Tip!
Golfregels Kort Uitgelegd 2023
Golfregels kort uitgelegd 2023 - Een praktische gids voor gebruik in de baanVanaf 2023 gelden wereldwijd nieuwe golfregels. 'Golfregels kort uitgelegd' biedt u een duidelijk overzicht van alle wijzigingen, zodat u kunt profiteren van alle vereenvoudigingen. Deze handige, waterafstotende regelgids beantwoordt vrijwel elke regelkwestie in luttele seconden. Omdat elke regel wordt geïllustreerd, kan de speler in één oogopslag zien wat de juiste manier is om verder te gaan. De regels worden uitgelegd in gemakkelijk te begrijpen taal op basis van specifieke golfsituaties. Bovendien is de gids met behulp van indextabs onderverdeeld in secties die overeenkomen met een echte ronde golf: Tee - Fairway & rough – Bunker – Hindernis - Green. Om kort te gaan: deze gids is onmisbaar in elke golftas.
€ 19,90*
Tip!
Golfregels voor startende golfers inclusief oefenvragen voor het golfregelexamen
Iedere golfer moet een zekere kennis van spelregels en etiquette hebben om het spel met plezier en op een eerlijke manier te kunnen spelen. Hoe zou je anders kunnen weten hoe je verder moet spelen bij een verloren bal, als je bal in het water is beland of als je bal onspeelbaar in de struiken ligt? De kennis van de golfregels wordt getest door middel van het golfregelexamen. Dit boek is gemaakt als hulpmiddel bij de voorbereiding op dit examen. In dit boek met 9 regellessen worden de golfregels en de gedragsregels op een aanschouwelijke manier uitgelegd. Het boek bevat de belangrijkste regels uit de Golfregels Editie 2023. De golfregels worden periodiek opnieuw vastgesteld door de Royal and Ancient (de R&A) in Schotland. Nieuw in Golfregels voor startende golfers is de implementatie van het boek Oefenvragen voor het Golfregelexamen. De examenvragen en oefenvragen ondersteund met illustraties die voor meer begrip en herkenning zorgen, zijn opgenomen na ieder hoofdstuk. Hiermee zijn het theorieboek en het oefenvragenboek volledig in één boek vervat. Na het doornemen van het boek kun je een online oefenexamen maken op GOLF.NL. Scan de code in het boek en je komt op de juiste pagina uit!
€ 18,95*
Tip!
Official Guide to the Rules of Golf (2023)
The essence of the Rules of Golf is simple...play the course as you find it and play the ball as it lies. However, given golf is played all over the world where the climate, topography and course conditions vary greatly, there are a myriad of situations that can happen when playing golf and players need to know how to deal with those.The Official Guide to the Rules of Golf is the Bible of Golf Rules. This edition is fully updated to include amendments that come into play from January 2023. The first section of the book contains the Rules of Golf with Clarifications, where the Clarifications provide additional explanations and in many cases examples to help the reader understand the more complex scenarios. The second section, titled "Committee Procedures", contains practical guidance for those involved in running day to day play at golf courses or running competitions at all levels of the game.Binding Flexiback / Format Demy / Depth 40mm / Extent 576 pages
€ 31,95*
Tip!
Rules of Golf 2023
The full Rules of Golf is intended for those who administer the game, and who need to answer the large variety of questions that can arise in relation to golf competitions. It is an A5 sized book.
€ 16,95*
Wereld Handicap Systeem 2021
Het handicapsysteem maakt golf uniek. Spelers van verschillende niveaus kunnen dankzij hun handicap op gelijke voet met en tegen elkaar spelen. Er zijn veel golfers die plezier beleven aan het verbeteren van hun handicap en daarom is het belangrijk dat er een handicapsysteem is dat iedereen begrijpt en dat voor alle golfers toegankelijk is. In 2021 gaan we in Nederland over op het Wereld Handicap Systeem. Dit nieuwe handicapsysteem zorgt ervoor dat de handicap van alle golfers - waar ook ter wereld - op dezelfde manier wordt berekend. We spelen al met dezelfde regels en dus is het logisch dat er ook één wereldwijd handicapsysteem komt! In deze handige leporello lees je alles wat je daarover als golfer moet weten.
€ 3,95*